Altijd al in een echte boomhut of in de cockpit van een vliegtuig willen slapen? Of misschien toch liever een nachtje doorbrengen in een luxe chalet met jacuzzi?

Het hoogseizoen is alweer een tijdje voorbij en de maand van terugblikken en top-10 lijstjes van 2014 komt er weer aan. Supertrips heeft alvast de populairste en meest bijzondere overnachtingsmogelijkheden van 2014 op een rijtje te gezet. Aan de hand van de best bekeken accommodaties van Supertrips, het aantal shares via social media en het aantal directe aanvragen voor de accommodaties is Supertrips tot de volgende top 10 gekomen:

Nostalgisch, romantisch, stoer én ook nog comfortabel. Dat zijn de kernwoorden voor het slapen in het strokasteel of in een stro-iglo. Draperieën en een koninklijk bed van stro staan op jou te wachten!

Outdoor’s Lodge, Holten
Verblijf in een luxe houten Lodge die landelijk is ingericht. Deze lodges zijn voorzien van een designkitchenette, ligbad op pootjes en een toilet. Tijd om te genieten!

Hampshire Hotel, Mill
Vliegangst, maar toch graag een keer een droomvlucht maken? Verblijf dan in een vliegtuigsuite bij het Hampshire Hotel. Het vliegtuig staat op 8 meter hoogte van de grond met twee suites en ze hebben First Class kwaliteit.

Buitenhotel De Vreemde Vogel, Vlaardingen
Slapen in een caravan hoog op poten of net als een vogel slapen in een vogelhuis. Bij Buitenhotel De Vreemde Vogel is het allemaal mogelijk. Je kan ook verblijven in een vliegtuig of in een spaceshuttle. Ready for take-off?

’t Buitenland, Riel
Hier overnacht je in een originele Mongoolse Yurt of authentieke indianen Tipi. Opwarmen kan bij het kampvuurtje of in de houtgestookte hottub.

Boomhutovernachtingen, Lelystad
Krijg een andere kijk op de wereld door in een boomhut te overnachten. Net onder de kruinen van de bomen verblijf je in een boomhut dat ingericht is als een luxe hotelkamer. Geniet van het uitzicht en de bosgeluiden om je heen.

Relax-Cottage, Eiffel,  Duitsland
In de mooie omgeving van Eiffel in Duitsland staan een aantal luxe vakantiesuites die beschikken over jacuzzi’s, sauna’s en houtkachels. Ideaal om een romantische overnachting met je geliefde door te brengen.

Chalet Houffalize, Ardennen, België
Deze knusse en unieke chalets liggen in Houffalize, midden in natuur van de Belgische Ardennen. De chalets zijn knus & landelijk ingericht.

Lees meer op https://supertrips.nl

Reacties op dit artikel

Instagram