14 mei is het weer moederdag. Op zoek naar moederdag tips? Alle moeders verdienen op deze dag toch net dat beetje extra? Ben je nog opzoek naar een origineel en bijzonder moederdagcadeau? Geef haar dan een nachtje weg. Een nachtje weg met moederdag kan in één van deze mooie vakantiehuisjes, hotels en bed and breakfasts!

Wellnessvakantiehuisje

Middenin het Nationaal Park Weerribben-Wieden zijn zeven wellnesshuisjes gelegen. Laat je moeder genieten in een vakantiehuisje met houtgestookte sauna en een heerlijke jacuzzi in de tuin. Er zijn huisjes voorzien van een badkamer met sunshower, en andere hebben een inloopdouche. De huisjes zijn landelijk ingericht en rustig gelegen in de kop van Overijssel op een kleinschalig park nabij Blokzijl en Giethoorn.

Bekijk meer

Hotel Vrouwe van Stavoren

Is jouw moeder een echte wijnliefhebber? Geef haar dan een overnachting in een wijnvat cadeau! Bij dit bijzondere hotel aan de oude haven van Stavoren heb je originele Franse wijnvaten, van elk 23.000 liter, omgebouwd tot sfeervolle hotelkamers. Je kunt er ook overnachten in een gewone kamer. Hotel Vrouwe van Stavoren heeft een fraaie ligging met uitzicht op een betoverend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen. Een echte moederdag tip!

Bekijk meer

Landal Beach Villa’s

Direct aan de kust van Hoek van Holland liggen de Beach Villa’s van Landal. Even heerlijk uitwaaien en genieten van een hapje en drankje aan zee is misschien voor jouw moeder het perfecte moederdagcadeau. ‘S avonds kan ze op haar ‘eigen’ veranda de zon onder zien gaan. Op dit park staan 84 strandhuizen dus misschien is er nog eentje voor haar vrij! De strandhuizen zijn van alle gemakken voorzien.

Bekijk meer

Texel Yurts

Een andere moederdag tip ligt op Texel. Ervaar samen met je moeder de rust en stilte van de natuur in de Texel Yurts. Deze bijzondere yurts op Texel zijn accommodaties waar hedendaagse luxe en eeuwenoude eenvoud hand in hand gaan. Wakker worden en door je wimpers gluren naar het zachte ochtendlicht dat naar binnen valt door de koepel. Dat is toch pure betovering? Maak je eigen koffie of thee op het houtfornuis en ontspan buiten in de hangmat.

Bekijk meer

Hotel New York

In het voormalig hoofdkantoor van De Holland-Amerika Lijn is dit geweldig mooie en historische hotel gevestigd. Het pand biedt een geweldig uitzicht over de Maas, de skyline van Rotterdam en zit vol authentieke details. Je hebt de mogelijkheid om samen met je moeder in de oude directiekamer te overnachten. Ook kun je er voor kiezen om te slapen in de torenkamer of de Maas suites. Kortom, een leuk moederdag cadeau in Rotterdam.

Bekijk meer

Nobel Kerk Suite

In de kerk van Ballun heeft Hotel Nobel een unieke dependance. Schuin tegenover deze kerk staat het hotel en is omgebouwd tot twee kerk suites welke geschikt zijn voor 6-personen. Door de luxe, moderne en design uitstraling is dit een unieke ervaring voor jouw moeder. In het interieur wordt veel met glas gewerkt, zo komen alle vertrekken met elkaar in verbinding. Hierdoor krijgen alle ruimtes direct of indirect, daglicht. Dit zorgt voor een mooie verbondenheid.

Bekijk meer

Super luxe villa voor 2 personen

Een luxe moederdag tip met jacuzzi is deze super luxe villa. Het is echt een romantisch verblijf voor je moeder, dat aan je gekste verwachtingen voldoet. Dit luxe vakantiehuis voor 2 personen beschikt over een binnenzwembad en een hamam met zicht op de tuin. Op de eerste verdieping vind je een infraroodcabine, pelletkachel en een grote leefruimte met jacuzzi. Alles is hier aanwezig voor een uitzonderlijk verblijf.

Bekijk meer

Nachtje bed & breakfast als moederdagcadeau

Ook voor de moeders die van een bed & breakfast overnachting houden hebben wij een aantal leuke slaapplekken gevonden. Onze moederdag tips voor bed and breakfasts:

Hotel Hanzestadslogement De Leeuw

Hotel Hanzestadlogement “De Leeuw” is een bijzonder hotel maar in de sfeer van een Bed and Breakfast. In het monumentale pand daterend uit 1645 heeft “De Leeuw” een eigen koffie- en theeschenkerij en een eigen Hanze-museum. Deze bed and breakfast ligt in de historische binnenstad van Deventer. Deventer is een Hanzestad aan de rivier “De IJssel” in de provincie Overijssel. Je kunt hier gezellig samen met je moeder winkelen en genieten van de vele faciliteiten die de stad te bieden heeft.

Bekijk meer

De Verborgen Parel

Ben je op zoek naar iets meer luxe in een Bed and Breakfast voor een moederdag cadeau? Ga dan naar Belgisch Limburg! De Verborgen Parel is een leuke B&B en ligt in een heuvelachtig gebied in Borgloon. Je kunt in Borgloon 12 bijzondere kastelen bewonderen. Mocht je dit aan je moeder geven is ze verzekerd van de luxe van een 4-sterrenhotel en de knusheid van een B&B. Je kan er ontbijten in de ontbijtruimte of in je eigen kamer.

Bekijk meer

Silogie

En onze laatste maar zeker niet de minste tip: De’Silogie’! Aan de rand van de Veluwe vind je deze omgebouwde silo met kamers, een galerie en een groot atelier. Wil je een overnachting in een unieke accommodatie cadeau doen aan je moeder dan is deze Bed and Breakfast een top cadeau!  De unieke accommodatie bevindt zich op 5 minuten lopen van het centrum van Epe. Maak hier gebruik van de gratis WiFi, zodat je alles kunt delen van je leuke nachtje weg met je moeder!

Bekijk meer

Toch liever in Nederland blijven? Bekijk hier onze picks voor de leukste nachtjes weg!

Reacties op dit artikel

Instagram