Deze zomer? Italië natuurlijk!

Deze zomerse bestemming is ideaal voor een glamping-vakantie met het gezin. Wij hebben een aantal topcampings met waterparadijs op een rijtje gezet, waarvan wij weten dat jij en je gezin hier echt zullen genieten. En op deze campings kan je overnachten in de comfortabele SunLodges van Suncamp holidays.

Camping Pra’delle Torri

Deze 4-sterrencamping vlak bij Venetië is een lust voor het oog en een paradijs voor échte waterratten. Met maar liefst 34.000 m² aan zwembaden en de zee op een paar meter afstand, raak je hier niet uitgezwommen!

Maar de camping heeft nog veel meer te bieden. Voor de sportievelingen onder ons zijn er speciale fitness- en mountainbiketrajecten en sportvelden aangelegd. Zin in een muziekoptreden of een cabaretvoorstelling? Bekijk dan het entertainmentprogramma van de camping en mis niks. Het recreatieteam doet er alles aan om jong en oud te vermaken. Eigenlijk hoef je tijdens een vakantie hier de camping niet meer af, er is zoveel te doen!

Op deze camping kan je overnachten in de avontuurlijke 5-persoons SunLodge Safari. Een glamping-accommodatie met een complete keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet.
SunLodge Safari: Vanaf € 1.625 in juli

Camping Tahiti

Op deze camping zijn maar liefst drie zwembaden te vinden. Een daarvan is een zwembad waar je op je gemak baantjes kan trekken en dan zijn er nog twee tropisch ogende baden omringd door palmbomen. Zin in een stranddagje? Pak dan het gratis pendeltreintje naar het prachtige zandstrand aan de Adriatische Zee. Het is ook zeer geschikt voor kleine kinderen, want het strand loopt langzaam af in de zee.

Een nieuw initiatief op de camping is ‘Tahiti is moving’. Hierbij is het mogelijk om het gevoel van vrijheid te ervaren terwijl je aan het sporten bent in de openlucht. Zo kan je hier fietsen huren, paardrijden, zeilen en fitnessen. Ben je meer van de ontspanning tijdens de vakantie? Vergeet dan niet het wellnessdorp Thermae Oasis te bezoeken op de camping, voor een moment van verwennerij en rust.

Overnacht hier in een SunLodge Aspen; een luxe mobile home geschikt voor 5-6 personen. Met drie slaapkamers, een keuken, sanitair en voldoende ruimte is het hier goed vertoeven. Ook het overdekte veranda is ideaal om met z’n allen in de avonduren nog even in de buitenlucht te genieten.
SunLodge Aspen: Vanaf € 1.192 in juli

Camping Barco Reale

Zwembad? Check. Prachtig uitzicht? Check. Goed Italiaans restaurant? Check. Mooie omgeving? Check. Camping Barco Reale bezit alle ingrediënten voor een rustige kampeervakantie. Zo heb je vanuit het zwembad een panoramisch uitzicht over het glooiende heuvellandschap van Toscane. Bovendien liggen de historische steden Florence, Siena, Vinci en Pisa binnen handbereik. Pak ook eens de fiets om de omgeving te verkennen, zo ontdek je de meeste lieflijke en onontdekte plaatsjes.

Vind je het fijn om wat meer ruimte te hebben in een accommodatie? Dan is de SunLodge Maple iets voor jou. Deze luxe mobile home is geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind en heeft maar liefst twee badkamers en twee aparte toiletten. De keuken is zelfs voorzien van een vaatwasser en magnetron. Het overdekte terras met balustrade biedt de mogelijkheid om met het hele gezin gezellig buiten te zitten.
SunLodge Maple: Vanaf € 897 in juli

Village Marina di Venezia

Deze luxe 5-sterrencamping ligt dicht bij de romantische stad Venetië en het lijkt net een dorp. Er zijn zoveel faciliteiten waardoor het bijna onmogelijk is om je te vervelen. Er is een zeer uitgebreid animatieprogramma met apart programma voor kinderen tussen 5 en 9 jaar en kinderen tussen 10 en 12 jaar. Daarnaast zijn er meerdere restaurants, barretjes en winkels. Maar de echte blikvanger van de camping is toch wel het waterpark met diverse zwembaden, glijbanen, speeltoestellen, fonteinen en jacuzzi’s. Prefereer je toch een duik in de zee? Loop dan direct vanaf de camping naar het privéstrand aan zee.

De SunLodge Redwood op deze camping is ruimer dan reguliere stacaravans en biedt daardoor extra leefcomfort. Ook deze mobile home beschikt over twee badkamers, twee aparte toiletten, een keuken met magnetron, een woonkamer en een overdekte veranda. Dat wordt genieten!

SunLodge Redwood: Vanaf € 1.765 in augustus

Op naar Bella Italia

De uitspraak Bella Italia – ‘het mooie Italië – lees je met regelmaat in een blog of tijdschrift. Maar het is ook echt zo! Je kunt hier genieten van ruige kustlijnen met de mooiste stranden tot aan een glooiend heuvellandschap waarvan de schoonheid haast niet op een foto is vast te leggen. Ook zal iedereen smullen van het heerlijke eten dat bereidt is met veel passie en verse producten. En tijdens een ontdekkingstocht met de auto, fiets of al wandelend naar historische plekken met de mooiste verhalen val je helemaal voor Italië. Oftewel, als Italië dit jaar jouw vakantiebestemming is, dan weet je eigenlijk al zeker dat je een topvakantie gaat beleven.

Reacties op dit artikel

Instagram