Frisse lucht, een wijds uitzicht en Mexicaanse en Marokkaanse  invloeden vindt u bij Cerro de Hijar in het Spaanse Andalusië. Met een adembenemende locatie midden in het Sierra de las Nieves natuurreservaat, op 650 meter hoogte, zorgt Cerro de Hijar voor een ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen.

Cerro-de-hijar-zwembadCerro-de-Hijar-buitenkandCerro-de-Hijar-buitenplaats

De stijlvolle kamers van Cerro de Hijar zijn ingericht met Marokkaanse en Mexicaanse invloeden. Iedere kamer is uniek te noemen, maar allemaal zijn ze voorzien van een (Frans) balkonnetje, bad/douche, toilet, televisie, telefoon, haardroger en minibar. Hoewel het hier nooit echt heet wordt, zijn er wel ventilatoren aanwezig. Vanuit de tuin van het hotel heeft u een schitterend uitzicht op de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada. 

Cerro-de-hijar-uitzichtCerro-de-hijar-bergenCerro-de-hijar-kamer

In Andalusië is het vrijwel het hele jaar lekker weer, met een gemiddelde temperatuur van 25 graden. Tolox is een klein dorpje in het zuiden van Spanje en ligt tussen de steden Marbella en Málaga in. Dus een uitstapje naar één van deze steden mag niet ontbreken, maar vergeet vooral ook niet het plaatsje Ronda. De omgeving van de accommodatie leent zich ook uitstekend voor wandelen, mountainbiken of paardrijden!

Klik op Cerro de Hijar, voor meer informatie over deze unieke accommodatie.

Reacties op dit artikel

Instagram