Ben je op zoek naar een vakantie die je in hogere sferen brengt? Dan is een boomhutvakantie iets voor jou. Tijdens een boomhutvakantie op Vakantiepark Dierenbos is genoeg te beleven! U kunt heerlijk relaxen bij het zwembad, actief bezig zijn op de tennisbaan of ontspannen uw hengeltje uitgooien in de visvijver. Waar u ook voor kiest, plezier is gegarandeerd.

En uw vakantie is helemaal compleet met een verblijf in deze avontuurlijke boomhut! Via een vaste trap bereikt u de 4-persoons boomhut die zich op bijna drie meter hoogte bevindt! Met de glijbaan die vanaf het terras naar beneden gaat zijn de kinderen snel weer op de begane grond. Voor sanitair en water kunt u gebruik maken van de sanitairgebouwen. boomhutvakantie246De boomhut bestaan uit één ruimte. Er zijn 2 stapelbedden, een keuken met complete inventaris en een eetgedeelte. De boomhut heeft ook een ruim terras, waar je kan genieten van het zonnetje en van de bosgeluiden. Er is elektrische verwarming en 16 ampère stroom aanwezig.

Vakantiepark Dierenbos doet zijn naam eer aan. Want er lopen veel dieren rond. Zo is het mogelijk om pony’s te verzorgen, ganzen te aaien, herten te voeren en zwijntjes te bewonderen. En overal in het Dierenbos lopen konijntjes in het wild rond. Maar u kunt op het park ook bowlen, jeux de boules spelen en ook midgetgolfen.

boomhutvakantie730large Het Vakantiepark is goed te bereiken. Vakantiepark Dierenbos ligt namelijk op een steenworp afstand van ‘s-Hertogenbosch. Het is gelegen aan de A59/N59 ‘s-Hertogenbosch-Nijmegen. Op deze weg staat Vakantiepark Vinkeloord aangegeven op de ANWB-borden. Met het openbaar vervoer neemt u de trein tot ‘s-Hertogenbosch. Vanaf NS station ‘s-Hertogenbosch vertrekt buslijn 90 richting Grave. Vanaf de dichtstbijzijnde halte is het nog 25 minuten lopen.

Zou jij graag in een boomhut vakantie willen vieren? Klik dan hier!

Reacties op dit artikel

Instagram