Slapen in een sprookje? Verblijf dan in het Amanhavis Hotel in Zuid-Spanje. Of u nu kiest voor de sultankamer of de kamer van de sterrenwacht, alle 9 kamers zullen u doen genieten van een unieke en relaxte vakantie.

Benahavis1BenahavisBenhavis

De 9 kamers zijn verschillend en  hebben een eigen, unieke inrichting. De kamer van de sterrenwacht bijvoorbeeld heeft een exotische sfeer, warme kleuren, antieke meubelen, een verrekijker en zelfs een glazen dak boven  het bed om te genieten van de prachtige sterrenhemel. Verder hebben de kamers ook airconditioning en er is een restaurant aanwezig. Een supermarkt is te vinden op 200 meter afstand van de accommodatie. Alle  kamers zijn vernoemd naar bepaalde personen die op hun eigen manier belangrijk zijn geweest in de Spaanse geschiedenis.  De kamers zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. ’s Ochtends geniet u van een heerlijk ontbijt. 

Benahavis-slaapkamerBenahavis-zitjeBenahavis-slaapkamer1

Het Amanhavis Hotel ligt in het zuiden van Spanje in de regio Andalusië. Hier is het vrijwel het hele jaar lekker weer, met een gemiddelde temperatuur van 25 graden. ’s Zomers kan het er flink heet worden, maar gelukkig is de zee altijd dichtbij om lekker in af te koelen. Daarnaast kunt u leuke uitstapjes maken naar de culturele stad Málaga of naar Natuurpark Sierra de las Nieves.

Ook verblijven in een sprookje genaamd ‘Het Amanhavis Hotel’? Het kan via Eliza was here.

Reacties op dit artikel

Instagram