Ben je aan het nadenken over de zomervakantie en ga je bijvoorbeeld voor het eerst op vakantie met een baby? Of heb je geen zin in lange autoritten waarvan je kinderen niet vrolijk worden? Dan is een zomervakantie in Nederland de perfecte oplossing. Wij hebben de leukste kindvriendelijke vakantieparken voor je op een rijtje gezet!

bijzondere-kinderbungalows-in-twente18
kinderbungalows-vakantiepark-molke-9
kinderbungalows-vakantiepark-molke-1

Kinderbungalows bij vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke in Overijssel maakt de (vakantie)dromen van kinderen waar met speciale kinderbungalows. Daar kunnen ze zich een echte profvoetballer ⚽️voelen in een voetbalbungalow, in de huid van een prinses of ridder kruipen in een kasteelbungalow of aan de slag gaan als boer in een boerderijbungalow met miniboomhut. Van de boerderij- en kasteelbungalow zijn zelfs speciale varianten beschikbaar waarin alle benodigdheden aanwezig zijn voor een vakantie met een baby. Kindvriendelijker kan niet!

Bekijken
1
boomhut-bijzondere-overnachting-drouwenerzand1
bijzondere-overnachting-saloon-drouwenerzand
drouwenerzand-slapen-in-een-boomhut1

Drouwenerzand vakantiepark

Bij vakantiepark Drouwenerzand kunnen je kinderen als stoere cowboys vakantie vieren. Je slaapt namelijk in een comfortabele Saloon-lodge die van alle gemakken is voorzien. Uiteraard is bij je verblijf ook gratis toegang tot het attractiepark inbegrepen.

Bekijken
2

Familiecamping De Belten ⛺️

Voor iedereen die wil kamperen, maar wel van alle gemakken voorzien wil zijn, is glamping een mooie oplossing. Op familiecamping De Belten in Overijssel maken ze glamping nog eens extra kindvriendelijk met Luxe XL Lodges en leuke faciliteiten en activiteiten voor de jongste gasten. De lodges staan midden in de natuur en het buiten- en binnenzwembad met waterspeeltuin plus het animatieteam op de camping zorgen ervoor dat kinderen zich hier geen moment vervelen.

Bekijken
3
land-van-jan-klaassen14
land-van-jan-klaassen5

Kindercamping Jan Klaassen Dromenland

Kindercamping Jan Klaassen Dromenland is echt zo’n plek waar je kinderen heel vaak naartoe terug zullen willen. Ze kunnen hier op zulke avontuurlijke plekken slapen, dat ze ze vast allemaal willen uitproberen. Wat denk je bijvoorbeeld van een brandweerwagen, helikopter, schoolbus of piratenboot? Of kiezen jullie misschien voor een prinsessentent, pipowagen, safaritent of boomhut? Om het nog leuker te maken, zijn in alle accommodaties verkleedkleren aanwezig. Een ontbijtbuffet en toegang tot Het Land van Jan Klaassen zijn inbegrepen bij een verblijf.

Bekijken
4
de-zandstuve-5
kampeerdorp-dezandstuve-buitenzwembad-camping-top-10
de-zandstuve-9

Kampeerdorp de Zandstuve

Nog zo’n ideale plek om te profiteren van de voordelen van glamping is kampeerdorp de Zandstuve in het Vechtdal. Hier slapen jullie in een luxe tent of lodge met boxspringbedden, loungebanken, een televisie en een keuken met koelkast, magnetron en vaatwasser. Dat is nog eens luxe kamperen! Voor een vakantie met kinderen zit je ook nog eens op de perfecte plek, want Attractiepark Slagharen, Dierentuin Emmen, Avonturenpark Hellendoorn en Plopsa Indoor Coevorden zijn vlakbij.

Bekijken
5
glamping-de-beerze-bulten1
wikkelhouse-beerze-bulten
glamping-de-beerze-bulten10

Camping de Beerze Bulten

Camping de Beerze Bulten is al jarenlang een begrip als het gaat om kindvriendelijke vakanties. Dit vakantiepark ligt midden in de natuur en heeft een binnen- en buitenzwembad, een grote binnenspeeltuin en een uitgebreid animatieprogramma. De eigen spa & wellness en verschillende eetgelegenheden zorgen ervoor dat papa en mama ook optimaal genieten van hun vakantie. Behalve de ‘gewone’ kampeerlodges en bungalows heeft camping de Beerze Bulten ook speciale, extra kindvriendelijke Youpi! Lodges en Sun Lodges met een safarithema.

Bekijken
6
slapen-tussen-de-dieren-nederland
bijzonder-plekje-bijzonder-overnachten
familie-gezin-vakantie-leuk-park

Safari Resort Beekse Bergen

We hebben het hier dan wel over kindvriendelijke vakanties in Nederland, maar bij Safari Resort Beekse Bergen heb je eigenlijk helemaal niet het gevoel dat je vakantie aan het vieren bent in eigen land. Hier slaap je namelijk tussen de wilde dieren op de savanne en kun je zelfs op safari gaan. In een boomhut of lodge van De Beekse Bergen kun je zomaar wakker worden van het gebrul van een leeuw en komen de giraffen af en toe gezellig bij je langs. Toegang tot het Safaripark met meer dan 150 diersoorten en het naastgelegen Speelland is inbegrepen bij je verblijf.

Bekijken
7

Dat wordt nog moeilijk kiezen! Waar gaan jullie je vakantie in Nederland doorbrengen? Kijk hier naar al onze bijzondere vakanties met kinderen:

Bekijk alle vakanties met kinderen

Reacties op dit artikel

Instagram