Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Betalen & Veiligheid

Open en eerlijk
Alle accommodaties op supertrips zijn door ons persoonlijk geselecteerd en gecontroleerd. Door een open en persoonlijke relatie met onze accommodatiehouders te onderhouden kunnen we een kwalitatief hoog en uniek aanbod bieden.

Contact met de host
Elke host heeft contactgegevens toegevoegd aan zijn of haar accommodatiepagina. Via Supertrips.com kun je altijd contact opnemen met de host van elke accommodatie om vragen te stellen of om extra informatie in te winnen.

Betaling & annulering
Supertrips betaalt de accommodatie pas op het moment dat je hebt ingecheckt. Tot die tijd staat je geld dus veilig bij Supertrips. Bij een eventuele annulering krijg je in overeenstemming met de geldende annuleringsvoorwaarden je geld terug via Supertrips. Je hoeft hier zelf geen contact voor op te nemen met de host van de door jou geboekte accommodatie. Er zijn ook accommodaties die hun eigen annuleringsvoorwaarden hanteren, als dit het geval is kun je een annulering met de accommodatie zelf afhandelen. 

BTW
Alle prijzen op Supertrips zijn inclusief eventueel verschuldigde BTW.

Gegevens
Supertrips besteedt grote zorg aan het waarborgen van jouw privacy en gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. De betaling en het reserveren van een accommodatie gebeuren via een versleutelde en beveiligde SSL verbinding.

Betalen
Op Supertrips.com kun je btalen met iDEAL, Mister Cash en Sofort banking.

Veiligheid
Alle betalingen worden verwerkt via Mollie. Bekijk meer informatie op Mollie.nl

Valuta
Alle prijzen op Supertrips kunnen in een andere valuta bekeken worden. Op dit moment zijn dat de Euro, Engelse Pond en Amerikaanse Dollar. Het bedrag dat je afrekent is altijd in de valuta die door de accommodatiehouder is ingesteld. De omrekening naar andere valuta gebeurt op basis van benadering via https://openexchangerates.org/. De uiteindelijke valuta omrekening vindt plaats op het moment van de betaling door de creditcardmaatschappij. Deze kan dus minimaal afwijken van de prijzen op de website. Informatie over de exacte valutakoersen vind je op de website van je creditcardmaatschappij.

Terugbetaling na annulering
Indien je een geboekte accommodatie annuleert krijg je naar gelang de van toepassing zijnde annuleringsvoorwaarden binnen 14 dagen je geld terug gestort. Er zijn ook accommodaties die hun eigen annuleringsvoorwaarden hanteren, als dit het geval is kun je een annulering met de accommodatie zelf afhandelen.