Ardennes Etape

Als je wandelt op de klinkers in een historisch dorpje, word je afgeleid door de geur van bourgondisch eten en het gekeuvel van mensen die op een terras aan het genieten zijn. En dan besluit je om eerst nog even lekker te genieten op het terras alvorens verder te lopen naar het kasteel die uitstevent bovenop een heuvel. Wanneer je de Ardennen verkent, dan worden al je zintuigen geprikkeld.

Ardennes-Etape biedt de mogelijkheid om in deze schitterende omgeving te verblijven, zodat je zelf kan meemaken hoe het leven is in de Ardennen. Ardennes-Etape biedt verschillende accommodaties, verspreid over de gehele Belgische Ardennen. Er zijn accommodaties voor 2 personen, zodat je een romantisch weekendje weg kan. Maar ook voor grote groepen, zodat je met de hele familie eropuit kan. Van cottages, naar kastelen en van luxe villa’s naar chalets. Het kan allemaal in de mooie Ardennen!

“De accommodaties van Ardennes-Etape zijn met zorg uitgekozen en gaan door een strenge selectie. De kwaliteit en de gezelligheid van de accommodaties zijn namelijk essentieel bij Ardennes-Etape.”